Men det var inte sant…

…för däremellan kommer fastan!

Jepp. Fastan börjar imorgon och då också min "dötidframfördator"-fasta. D.v.s. inget spelande på datorn, eller på något annat för den delen, inget slösurfande och i princip ingen chattning heller, i alla fall inte för att fördriva tiden utan i så fall för att faktiskt "prata" med folk och inget annat.

Låter ganska konstigt och vagt och jag tror knappt själv jag kommer att hålla det, men jag ska för en gång skull försöka använda min envishet till något gott, för att hålla det här. Både för min egen skull och för Guds skull. För jag fastar både för att komma närmare Honom (ska försöka ta mig tid att läsa Bibeln och be) och för att få tid att tänka och filosofera (och plugga) för att komma någon vart med mitt eget liv. Sedan går dom ju att kombinera (d.v.s. tiden i bön ger förhoppningsvis mig lite svar på vissa frågor jag har just nu, eller i alla fall ideer om hur jag ska gå vidare).

Vad ska ni fasta ifrån? =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.