Helgens Tema:Utbildning

Ja, kan man väl säga…

Kom till Linköping i fredags igen för att åka iväg på ledarhelg/-dag/-dygn.
Började med lite tacos (mkt välkommet 7h efter lunch, en liten billy’s panpizza) för att sen ha lite “workshops”. Först gjöt vi tennkors, i formar av lera vilket gav mitt korst en mycket härlig rundad form. Mycket nöjd är jag, så nöjd att en bild kommer här:

Kors

Sen var det något tygtryck (orkade inte engagera mig efter borrningen i en massa kors) och sen kvällsmat, kvällsandakt och sova.

Dagen därefter var det lite seminarium med en tjej som var föreståndare för en förskola/utbildad pastor/trebarnsmamma. Hon sa mycket bra, speciellt en sak jag verkligen håller med om. Det är vem man är och vad man gör som barnen/tonåringarna kommer ihåg, inte vad man säger. Sen var det “idéutbyte”, lunch, egen planering och sen hemfärd.

När jag väl kom tillbaka till linkan cyklade jag hem till mig, vilade lite, och stack på två examensfester, för totalt 3 personer. 2 färdiga läkare (Grattis Johan och Hanna) och en färdig sjuksköterska (Grattis Ella).

Igår söndag gjorde jag dock INGEN-TING, väldigt skönt det också, och nu ska jag väl fortsätta med det. Haré!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.