Fasta och random is not random

Förra veckan och halva denna veckan var det tentap, jag tänkte ha datorfasta hela tiden, men det gick inte så bra, fram till i helgen, för i helgen åkte jag hem och körde en massa bil inför uppkörningen i måndags (som gick bra för er som undrar) så då blev det inte mycket dator, dessutom lyckades jag/min lillebror ha sönder min laddare, så jag hade ofrivillig datorfasta i början av veckan, vilket var bra för då hann jag plugga lite inför vektoranalysen i onsdags, som nog borde gått bra den också (dvs godkänt iaf). Ja, det var nog allt för idag, eller nä, lite till kommer efter blankraden, men inget viktigt, så ha det.

Sen, ni som har kollat runt på istheshit.net vet att det finns vissa ”random is not random” bilder på folk som fått upp samma eller liknande saker på slumpfunktionen. Idag lyckades jag mer än någonsin, först kom frågan och sen kom svaret. Det ni!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.