Spelnyheter

Okej, nu tror alla som inte är spelintresserade att detta inlägget bara kommer vara tråkigt. Tro det då.
Har annars inte hängt med så mycket på spelfronten senaste åren. Men senaste veckan har jag upptäckt några roliga saker.

Ett, Max Payne filmen(imdb) är visst klar.
Verkar ganska bra enligt trailern på hemsidan. Först gillade jag iden med änglar/demoner som Max’s hjärnspöken, men dock verkar dom ha hängt upp sig lite på själva den delen (och Lupino), och enligt synopsis på den brittiska hemsidan verkar det också vara så att det är mer än hjärnspöken, vilket skulle förstöra storyn ganska bra. Enligt IMDB är fallet inte så, men dom kan man ju knappt lita på.
Mark Wahlberg som Max blir nog ganska bra. Men snälla ni, Milla Kunis som Mona (och Lutikriss och Jim Bravura)? Det gör mig ännu räddare för kvalitén på filmen.

Två, Star Wars: The Force Unleashed släpps i dagarna. Trodde det skulle ta längre tid, dvs att spelet inte skulle komma ut förrän nästa år. Så var alltså inte fallet.
Dock känns det väldigt ”splittrat” eftersom det finns till alla aktuella konsoler på marknaden… ska nog skaffa PSP versionen iaf. Sen om jag orkar kanske jag skaffar PS2 versionen till jul (att spela på lillebrors PS2 =P). Även om PS3versionen nog är den bästa (eller Xbox360versionen), tänk alla dessa fysikmotorer på en och samma gång, mmmm.

Tre, Deus Ex 3 har visst varit utlovat i ett år nu. Det har jag missat på något vis. Finns till och med en cool trailer som verkligen skapar teorier, något som passar serien perfekt. Iaf om man tänker på första spelet, andra spelet var ju bara ett misslyckande…
För det är mycket gyllene snittet, fibonaccisekvensen och gamla anatomistudier i trailern.
Så förhoppningsvis blir detta ett vettigt spel som är värdigt som uppföljare till första spelet, en story om en möjlig framtid och effekterna av fortsatt utveckling inom tekniken.
Hoppas dom lyssnar på alla på forumet, för där finns både konservatister och idesprutor med bra idéer.

Ja, det var väl allt. Tråkigt eller roligt, bedöm själva. Nu är det snart nyistan träff i kyrkan och då tänkte jag vara där och vara social och trevlig. Hejje!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.