Gammalt folk och livet

Gammalt folk är väl fel att säga.
Men det är inga gamla vänner jag pratar om så då borde det väl vara gammalt folk. Såg en gymnasieklasskamrat på Bokus idag, hon jobbade där. Tog lite tid att koppla vem det var och varifrån jag kände igen henne. Tyvärr vågade jag inte hälsa, men sån är jag.

När jag tänkte efter kom jag fram till att dom enda från gymnasieklassen jag träffat efter studenten är Alex (nån enstaka gång) och Victor (på diverse kristna sammanhang). Lite synd, men jag saknar inte någon direkt så det är ingen fara…

Annars, ja annars. Sitter hemma med kissen och borde plugga på mina kinesiska ord… men orkar och vill inte just nu. Även om det faktiskt är roligt på så vis att man känner sig så duktig när man kan alla dom där konstiga tecknen som ingen annan kan.

Fast annars är livet ganska tråkigt. Händer inte mycket, får förhoppningsvis besök av en Lisa imorgon och det är trevligt, hon blir sannolikt den första som ser min nya frisyr och den första utanför linköping som kommer att få se mina nya glasögon. Tänk, nästa gång någon av er ser mig kanske ni inte känner igen mig… (jag vet, men hoppas kan man ju alltid.)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.