Paramore

ParamoreParamore kvalificerar sig lätt som ett att dom bästa banden just nu.
Detta av 5 anledningar jag tänkte dela med mig här:

 1. Musiken
 2. Texterna
 3. TWLOHA
 4. Haley Williams
 5. Haley Williams

Och ni som nu undrar; nej, jag har inte skrivit fel. Haley ska vara med två gånger. Ni förstår sen.

Men ett då. Musiken:
Före jag hittade Paramore(på min telefons mp3-spelare) lyssnade jag på Mainstays senaste och störde mig så på deras slöhet och tråkiga låtar. Då och då kom det ett lovande intro som dom sjabblade bort totalt. Så då bytte jag till Paramore som jag hade tänkt lyssna på när jag fick tid och fastnade direkt för deras sköna intron som faktiskt blev något och som återkom i låtarna då och då (men inte tråkigt ofta). Tänkte ungefär ”såhär borde Mainstay ha låtit” och fastnade för Paramore.
Och ju mer jag lyssnar desto mer gillar jag musiken också. Mycket snyggt komp och snygga intron och bryggor. Bra musik helt enkelt.

Två: Texterna
Helt underbara kärlekspoppiga texter men med stil. Som crushcrushcrush och Misery Business men också lite mer seriöst som We Are Broken. Medlemmarnas kristna tro lyser igenom på dom djupare låtarna och sånt gillar vi. Även om jag nog skulle gillar dom ändå.

Tre: To Write Love On Her Arms
Paramore stödjer TWLOHA, en mycket trevlig och bra organistation som lyfter upp ett viktigt problem idag. Dom har även en egen T-shirt med We Are Broken texten tryckt på insidan. (Gissa vem som köpte en sån häromdagen? Can’t wait til I get it).

Fyra och Fem: Haley Williams
Okej, nu ska jag väl förklara varför Haley fick vara med två gånger.
Först och främst är det för sången. För hon kan sjunga. En sökning på Paramore Acoustic på Youtube ger starka bevis för det. Hon inte bara kan sjunga, hon är också sjukt bra på det.
Och så anledning två varför Haley… Hon är så sjukt söt/vacker/snygg. Hon verkar också lagom flummigkort. Det som är lite småroligt är dock en sak som man inte kan tro. Tjejen är 19 =P, Ja, ni läste rätt. Hon en 88:a =)

Ja, det var väl allt. Så gå nu ut och köp deras skiva och lyssna på dom. Eller tvärtom, eller i vilken ordning ni vill.
Go Paramore!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Hejsan, du, jag söket på TWLOHA och hittade din sida 🙂 jag funderar på att köpa en t-shirt där ifrån. Du har gjort det va? Hur mycket var frakten på, jag såg inte det någon stans. Går det på mycket?
  Skulle vara jättesnällt om du svarar, jag får inte köpa om jag inte vet vad frakten kostar. Hittar man den efter man har fyllt i namn m.m?
  Tack på förhand 😀

 2. Jodå köpte en tshirt härommånaden och några häromveckan.
  Frakten gick väl på en 8 dollar för den första tshirten tror jag… det blev iaf omkring 150kr totalt (vilket blir ungefär 23 dollar, varav 15 är för själva tshirten).
  Men det står som du redan har gissat när man skrivit in adress (och det är inget bindande att skriva in adress, det är inte förrän i nästa steg man betalar).
  Det är inte heller några ”gömda” kostnader utan man betalar allt direkt och sen skickar dom det i den takt dom får in i det i lager.
  Det finns ju dock en liten risk för momspålägg (25-40kr) om paketet fastnar i tullen, men eftersom zambooie markerar paketen som gåva är nog den risken minimal.
  Lycka till och hoppas du får köpa en (eller flera) tshirt(ar)!

  /Daniel

 3. heejdu! Tänkte bara säga att jag håller med; paramore är fuckin jäkla underbara! har sett dom live två gånger; gaah happiness på högsta nivå! <3333

  btw; du har stavat hayley fel.. <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.