Mysig Vecka

Den här veckan har varit ganska mysig måste jag ju säga.

Måndag var skola, plugg, softa, springa och lite ditt och datt. Gick och la mig i tid och sov gott.

Tisdag var väl lite likadan. Fast slutade 1900 och hade ledarsamling 1800. Så jag kom till ledarsamlingen 1820 =P. Planerade hösten, kändes RIKTIGT bra måste jag säga. Båda ungdomledarna (en ungdom och en barn) är riktigt vettiga. Sen den nya Karin verkade ganska skön också, om det finns några estettonåringar så vet jag vilka som kommer gilla henne… Cyklade hem, pluggade lite, softade och gick och la mig.

Onsdag var ju lite speciell. Först skola men sen var det onsdagslunch med ryttisfolket, mycket trevligt måste jag ju säga. Dom är en härlig bunt människor dom där ryttismänniskorna. Kristofer är ju dock bäst som ser till att alla är med (han som upplyste mig och onsdagslunchen). Därefter hem och plugga matte (nähä) till 3 då det var Kalasmottagning.
Åkte dit, plockade på mig gratissaker, pratade med föreningar, stod i en människokö(som bilkö men med människor), hälsade på en annan Karin och åt en gratis korv(aldrig fel). Därefter hem, plugga lite matte och kinesiska före Heroes (yay, vi har TV4+ så det blev 2 avsnitt! Slipper jag titta idag.)

Sen idag har det varit skolaskolaskola, sen ny generation (skyller på Jonathan) före jag nu kom hem och har tagit det lugnt… men snart blir det 汉语和数学 (Han-språk och räknestudier för er som inte kan kinesiska).

God bless you all.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.