+/-0

Sådär. Min dator är nu borta en vecka.
Men har fått tillbaka mina glasögon.
Går lite på ett ut kanske…

Men ang glasögonen.
Tydligen var dom trasigare än vad jag trodde så dom behövde ett helt nytt näsparti… vilken egentligen är ganska dyr (tänk att bågen ny kostar 2000 kr… näspariet borde väl vara iaf en 3:e del av det, den är ju ganska komplicerad). Men eftersom hon i affären hade lovat att det inte skulle bli så dyrt så behövde jag bara betala 150:-. Och 150:- för att laga båda felen på mina glasögon (en näsplutt var ju borta) var inte så farligt. Så tack synsam!

Sen gillar jag DPS bättre än schenker. När schenker skulle hämta min dell så kunde dom inte ringa först utan krävde att jag skulle vara hemma och porttelefonen fungera och var riktigt stränga. När DPS ringde idag var han som skulle hämta den mer ”Porttelefoner funkar inte allt för bra. Men kan jag ringa detta numret när jag står utanför så kan du ju komma ut?” (Åh, ja. Mer än gärna, så slipper jag en massa bök med porttelefonen)… Sen paketerade DPS-killen datorn åt mig också (i en kartong han hade med sig). Sånt gillar vi. Bara 5 dagar till datorn är tillbaka då, förhoppningsvis även då med DPS-leverans.

Det var dagens reklam.
Stay tuned for more.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Hmm, vänta. Du menar själva plastplutten eller hur? I mitt fall var det hela metallsaken =P (som plastplutten sitter på) som var av (på mina glasögon en tunn metalltråd).

    Men i vilket fall var det ju bara en bonus. Det stora felet var att en metallpinne var av vilket gjorde mellandelen otjänbar… och det var det som kostade.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.