Första dagen på jobbet

Sådär ja.
Första dagen på sommarjobbet.

Mest en massa ”Jooo, jag ska ju ha hand om er(det är jag och en till som ska sommarjobba) men det är inte riktigt klart än. Men nästa vecka…” hitills men fick iaf leka lite med en accessdatabas (intressant, intressant. Synd bara att jag inte behövde lära mig sql, det verkar roligt).

Annars.
Det är sommar, solen lyser. Jag borde ut och sola mer =)
Bland annat för min psorias… innan jag börjar känna igen mig i ”indianer” igen…
Båten är i f.ö. Trevligt, trevligt. La i den igår och blev lite åkning iaf. Lite guppigt bara (kan bero på att pappa pressade den för att kolla ”så den höll”).

Annar är en sån här på väg, den här gången får vi se om jag orkar skicka tillbaka även om det är något ljud. Det går ju iaf bli av med på HP. Sen är ett par sånahär också på väg. Kom fram till att det är en besparing, mina senaste höll i 3 år… och ett par vanliga vettiga lurar kostar 300+ och håller oftast bara något år eller så…

Annars börjar jag nästan redan få lite tråkigt. Även om Tidus och Yuna kom på besök idag och gärna håller mig sällskap.
Om nån vill hitta på något nån kväll (efter 5) eller i helgen så säg till! Tills dess, 多保重。

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.