Wohoo, two down, one to go

En till tenta gjort. Kändes som förra översättningen. D.v.s. att det gick dåligt fast jag inte har en aaaaning hur det gick. Gick dit, skrev allt jag kunde och gick (först av alla) hem. Sådär. En tenta kvar (och lite smådetaljer på mitt arbete, fast det tar max nån timma).

SBFGIn other news:
Jag vill ha en sån tröja till vänster (klicka på bilden för att få bättre bild av trycket). Largo’s Super BFG(För er som inte vet så står BFG helt enkelt för ”Big Fucking Gun”* och har varit det, ja, största ***** vapnet i många av iD softwares spel sen Doom 1). Snygg design och helt underbart skön logga.

*eftersom filmskapare är så fega så står det enligt Doomfilmen för Bio Force Gun, men det är inte sant.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.