Min familj och Göteborg är bäst

Jag älskar min familj.
Häromveckan så ringde broder min och tyckte jag skulle till göteborg och fira födelsedag, och efter nån dags betänketid sa jag ja.
Ångrar det verkligen inte… fredan var tonår och träffa basse&johanna och lotta och gå på tonår med dom (och hålla i andjakten).
Lördagen var film hela dagen… eller inte riktigt hela med iaf ett bra tag.
Först Ex Drummer. En mysko flamländsk film som handlade om en trummis/författare och 3 ”handikappade” som hade ett band. Det började ganska bra (dvs. lite problem med misshandel och knarkande) och slutade i kaos. Filmen var också späckad av en massa bildspråk som varken jag eller syrran riktigt förstod… tyvärr hann vi inte stanna kvar och lyssna på regissören och producentens tankar. Detta för att vi hade bråttom till:
The Bothersome Man, eller Den Brysomme Mannen som den egentligen heter. En norsk film om en man som kommer till en stad där allt är perfekt. Alla är vackra, snälla och omtänksamma, allting är vackert och perfekt (som det stod i beskrivningen av filmen, hans hem ser ut som taget ur möbelreklam) och alla sår och dyl. läker nästan på direkten. En mycket bra film med både ett väldigt harmoniskt budskap och vackra bilder.
Sen bar det åt till Supersushi där jag åt Sushi för första gången i mitt liv… det gör jag inte om i första taget. Därefter var det en liten promenix tillbaka till biografen och:
How Is Your Fish Today eller som den heter på kinesiska 今天的鱼怎么样(Jin Tian De Yu Zen Me Yang?). En mycket trevligt liten lugn film som var en blandning mellan dokumentär och fiktion. En väldigt trevlig och skön blandning som gav en trevlig lite filmstund.
Sen söndagen var mest körka och en middag med syskonen och jossa&fredrik innan hemfärd.
En trevlig liten helg helt enkelt, och billig också eftersom resan och filmerna var mina födelsedagspresenter.
Mycket trevligt.

Sen så var det en ganska brokig skara som faktiskt kom ihåg att jag fyllde år, allt från uledaren här i linet till min gamla gymnasieklasskamrat till kusinen och mostern till en knin till pastorn hemma i mullsjö.
Men det var dock inte för många mullsjöbor, bara 2… menmen, så är jag inte mullsjöbo längre =)

sen måste jag bara länka till denna filmen på youtube:
3 bockarna bruse

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. jag kom ihåg din födelsedag, jag sickade sms men jag tror inte att det kom fram. fel nummer kanske. anyway, grattis i efterskott! =)

 2. Jag kom inte ihåg den…. Eller, jag funderade på att skicka grattis-sms i torsdags, vid tio, men tänkte att det var fusk, och att jag skulle skicka det på rätt dag istället…. Kanske kan ses som ett dåligt drag, såhär i efterskott?

  GRATTIS på dig, iaf =)

 3. Kajsa: Du har säkert mitt gamla nummer. Så du är förlåten.
  Ankh: Men du är det inte riktigt lika lätt med… först tänka fuska och sen glömma det… det är dåligt stil tycker jag allt… =P
  Men jag har glömt din födelsedag många gånger innan så egentligen kan jag ju inte klaga =P

  Tack båda två.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.