1 cykel – 1 cykel = 0 cykel + Regnlöpning

Från början var ’+’ före ”Regnlöpning” mest en avskiljare mellan två ämnen, men jag insåg sedan att regnlöpningen faktiskt passade där i ekvationen.

Men för att börja i början. I fredags berättade sammie att det var musikcafé i ryttis, mycket trevligt måste jag säga. Känner lite mer folk nu =) Skönt att komma bort från rummet en fredagskväll också.
Men döm av min förvåning när jag gick ut för att cykla hem… min cykel stod inte där jag ställde den. Efter fem (ungefär) rundor fram och tillbaka i cykelställen kom jag helt enkelt fram till att den var borta… så fick gå in igen och be sammie om skjuts hem.

Nu igår tänkte jag att ”när jag ändå ska ut och springa kan jag ju förlägga min springrunda till att springa till ryttis och se om jag får syn på cykeln”. Så när jag skulle springa gick jag ut och märkte att det regnade… men så mycket tycktes det inte regna så jag gav mig iväg ändå… kan ju säga att fastän det bara var lite lätt regn var jag ganska blöt och kall (det blåste också) när jag kom till ryttis. och där! fanns ingen cykel. Så jag fick glatt springa hem igen, nu njutande av det underbara svala regnet och luften (det regnade inte lika mycket längre och jag var väl galen eller nåt). Var riktigt skönt att komma hem, och jag blev faktiskt inte sjuk.

Men så nu har jag ingen cykel… lite surt med tanke på att linköping är cykelstad över allt… menmen, pappa skulle köra upp sin cykel snart så jag kan låna den istället.

Hoppas ni har haft en ”bättre” helg (dvs inte fått cykeln stulen, för regnlöpningen var faktiskt ganska trevlig).
Gud välsigne er alla.

Som avslutning måste jag väl citera sången som jag spelat sönder dom senaste dagarna

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Suck, det är sånahär dagar man inte orkar med något…
när man inser graden av sin ensamhet och avsaknad av tvåsamhet

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Surt med cykeln… oärliga linköpingsbor. Det är väl nackdelen med att leva i en cykelstad… man blir grymt handikappad när man blir av med den…

    Och Utan dina andetag är en mycket fin låt.
    (även om Superman är bättre 😉 )

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.